Skip to main content

Bewonersinformatiemarkt agenda

Onze allereerste bewonersinformatiemarkt gaan we woensdagavond 25 november houden bij de American International School van half 8 tot 10 uur. We hebben gekozen voor een actueel thema: veiligheid.

Uw input is daarbij gewenst, dus hierbij alvast het verzoek tot het invullen van een korte enquĂȘte

Naast de presentatie van Burgernet om 20:00 uur, kunt u zich laten informeren hoe internet en social media de veiligheid kunnen vergroten, daarbij is uw inbreng van harte welkom.

Daarnaast zijn er ook workshops en presentaties van onder andere de Fietsersbond en Histories Hillegersberg. Voor hapjes en drankjes is ook gezorgd! Zo worden leuke en nuttige zaken op een informele manier met elkaar gecombineerd. Het idee is om actuele informatie uit de buurt actief te delen en wel op een informele en aangename manier.

Met positieve energie wil InHillegersberg de verbinding tussen de bewoners versterken. Juist door te verbinden, kunnen we als wijk ook lastige zaken of problemen met elkaar oplossen en oppakken. Hierdoor kunnen we sneller reageren op ontwikkelingen om ons heen en zijn we sterker georganiseerd. We bieden een platform waar alles samenkomt: wat is er allemaal te doen, leuke en goede initiatieven van de bewoners, mooie plekken en de ontwikkelingen die de wijk aangaan (zoals de aanleg A13/A16).

De leefbaarheid is een belangrijk punt waar veel aandacht naar toe gaat. Hillegersberg is een mooie wijk, de zorg dat dat zo blijft moet hoog in het vaandel staat. Te denken valt aan veiligheid, luchtverontreiniging, bestemmingsplannen, ruimtelijke ordening, infrastructuur, grondwater. 

Locatie: 

AISR Logo combi

Verhulstlaan 21, 3055 WJ Rotterdam

fietsersbond

Logo Burgernet werkt


 

SHH logo

Ook aanwezig:

OverRotterdam0

logo drrroomland 2015

Aanmelden kan, maar is niet verplicht. 

Meer informatie over: bewonersorganisatie InHillegersberg.

 

 

0
Shares