Skip to main content

Vrijwilligers gezocht!

Kom Bewonersorganisatie InHillegersberg versterken!

Er is werk aan de winkel in Hillegersberg en daarom zijn wij op zoek naar mensen. InHillegersberg zoekt vrijwilligers voor de volgende vacatures:

We zoeken mensen die actief een actueel onderwerp willen volgen, bijvoorbeeld over de A16, het Lage Bergse Bos, verkeer in de wijk en dergelijke. Voor 2020 wordt het bestemmingsplan actueel. Deze onderwerpen volgt u, u gaat naar bijeenkomsten en indien nodig reageert u. De activiteiten worden aan de leden teruggekoppeld met een artikel op de website of in deze nieuwsbrief. Indien u niet zelf wilt schrijven, dan is het ook mogelijk dat u een onderwerp volgt en bij nieuwe ontwikkelingen deze doorgeeft aan het bestuurslid communicatie.

We zoeken een webmaster, iemand die artikelen wil/kan plaatsen op de website.

• We zoeken mensen die evenementen willen organiseren zoals de Algemene Ledenvergadering. Dat houdt onder andere in: een zaal en sprekers regelen. Dit zal in samenwerking gaan met het bestuur en met hulp van anderen.

• En voor het bestuur zoeken wij: een vicevoorzitter, een penningmeester en een bestuurslid communicatie. Voor bestuursleden geldt: 10x per jaar vergaderen (2 uur). Algemene Ledenvergaderingen bijwonen.

Wilt u meedenken en meewerken aan het welzijn in Hillegersberg? U kunt zich aanmelden via: info@inhillegersberg.nl

0
Shares