Skip to main content

22 juni Terbregge Kids Zomerfeest, kom jij ook?

Ieder jaar, in de maand juni, organiseren bewoners van Nieuw-Terbregge een zomerfeest voor kinderen tussen de 2-12 jaar.

Ook dit jaar zijn de kinderen en hun ouders van harte welkom, alleen niet in de speeltuin aan het Jan Grijseelspad, maar in de Natuurspeeltuin en op het terrein van de jeugdopleiding van Sparta (Bok de Korverweg/Marie Overeijnderweg).

De beschikbare ruimte maakt het mogelijk er een enorm feest van te maken en met samenwerking van diverse partijen rekenen bewoners erop dat dit ook gaat lukken.

Op zondag 22 juni van 13.00 – 17.00 uur kunnen kinderen zich uitleven in de Natuurspeeltuin met o.a. hutten bouwen, bandenrace, broodjes bakken en marshmallows roosteren. Vanuit de Natuurspeeltuin kan iedereen op het Sparta-terrein los gaan op de verschillende springkussens, meedoen met de steprace, oud Hollandse spellen spelen, zich laten schminken, maar ook doelschieten en hopelijk komt de Sparta-mascotte ook nog even langs! Er wordt nog volop gewerkt aan het programma, dus het kan zijn dat er de 22e nog veel meer te doen is!

Houd de Facebookpagina @Terbregge Kids in de gaten voor de laatste informatie, maar schrijf nu alvast deze datum in je agenda. We hopen je te zien zondag de 22e! Tot dan.

0
Shares