Skip to main content

Werkzaamheden tram 4

Van 4 tot en met 24 augustus 2014 vinden er werkzaamheden plaats aan de trambaan in de Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan.

Waarom zijn de werkzaamheden nodig?

De RET vernieuwt de tramsporen om de trams ook in de toekomst goed, comfortabel, snel en veilig te laten rijden. Daarnaast worden de tramhaltes comfortabeler en toegankelijker gemaakt. De RET voert geen onderhoud uit aan de bestrating. Door de werkzaamheden kunt u als omwonende te maken krijgen met geluidsoverlast en omleidingen. RET probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken door het werk in de zomer te plannen en voor goede omleidingen en duidelijke informatievoorziening te zorgen.

Wat merkt u van de werkzaamheden?

Als gevolg van de werkzaamheden kunt u in de genoemde periode op maandag t/m vrijdag tussen 7:00 uur en 24:00 uur te maken krijgen met geluidsoverlast. In de weekenden wordt niet gewerkt, met uitzondering van de zaterdagen 15 en 22 augustus. De Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan is tussen de Grindweg en de Burgemeester F.H. van Kempensingel in oostelijke richting afgesloten voor autoverkeer. Dit betekent ook dat er op dit gedeelte aan beide zijdes van de weg geen auto`s kunnen worden geparkeerd. Het verkeer wordt omgeleid via omleidingsroutes die met bebording worden aangegeven.

 

Door deze en andere werkzaamheden in Rotterdam Noord worden tussen de Molenlaan en de Bergweg pendelbussen ingezet als alternatief voor de tram. U kunt opstappen op de haltes Molenlaan, De Montignylaan en Weissenbruchlaan (bij de Freericksplaats).

Voor persoonlijk reisadvies en actuele informatie, kijk op www.ret.nl/omleidingen

 

 

Bron: Brief RET aan de omwonende bewoners

 

0
Shares