Skip to main content

Uitnodiging 14 augustus opening Het Winkeltje

Het Winkeltje is een project van de verbindingsmakelaar en zal tot doel hebben mensen met een kleine beurs te ondersteunen.

Dit op het gebied van lenen, kopen en gezellig iets drinken.

 De opening zal plaatsvinden op:

 

14 augustus 2014 van 16.00 uur tot 19.00 uur, locatie Hectorstraat 17a te Rotterdam

 

Vanuit het project Verbindingsmakelaar van de Bewonersorganisatie 110-Morgen is gestart met Het Winkeltje. Deze is gevestigd aan de Hectorstraat 17a en is bedoeld voor mensen met een kleine beurs. U moet hierbij denken aan het uitlenen van boeken net als in een bibliotheek. Ook kunnen boeken gekocht worden tegen niet commerciële prijzen. Daarnaast biedt Het Winkeltje ook kleding, kinderspeelgoed, dvd’s, cd’s, en diverse artikelen die nodig zijn om het leven met een kleine beurs wat aantrekkelijker te maken.

Bovendien zal ook de mogelijkheid geboden worden om gezellig een kopje koffie of thee te komen drinken en ook hier zullen de consumptieprijzen laag zijn.

Op donderdag 14 augustus zal Het Winkeltje geopend worden en vanaf vrijdag 15 augustus bent u van harte welkom voor een bezoek. De openingstijden zullen zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur. Het Winkeltje zal bemand worden door onze vrijwilligers en cliënten van de Pameijer. Het project is mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds, Bouwvereniging “Onze Woning” en de firma Buskoop.

 

http://www.bo110morgen.nl/

 

0
Shares