Skip to main content

zaterdag 23 en zaterdag 30 augustus: de open dagen van de Cornelis Trompgroep

Ga op avontuur met Scouting Cornelis Trompgroep!

Spelletjes spelen, varen in een zeilboot of kano, kampvuur maken, broodjes bakken...

Klinkt tof, vind je niet? Op zaterdag 23 en zaterdag 30 augustus kun je tijdens de open dagen van de Cornelis Trompgroep mee op avontuur en ontdekken of er een echte scout in jou schuilt. Op beide zaterdagen is iedereen van 12-17 uur van harte welkom op de Strekkade 33a in Rotterdam, om mee te komen spelen met allerlei leuke en uitdagende scoutingactiviteiten.

Op zaterdag 23 augustus kun je meedoen aan een spannend postenspel, waar bij iedere post weer een ander leuk spel zal worden gespeeld. Zo maak je in een middag kennis met allemaal spelletjes die door de Cornelis Trompgroep regelmatig gespeeld worden.

Op zaterdag 30 augustus zal een vossenjacht worden georganiseerd rondom de Bergse Dorpsstraat in Rotterdam, waarbij alle hulp hard nodig is om is om alle vossen op te sporen.

Kom dus gezellig langs op 23 en 30 augustus en ga met de Cornelis Trompgroep mee op avontuur. Heb je een jeugdvakantiepaspoort? Kom dan meespelen en scoor een nieuwe stempel voor in je paspoort! Kun je helaas niet op 23 of 30 augustus? Je bent van harte welkom om te komen kijken op een andere zaterdag. Kijk voor meer informatie op www.cornelistrompgroep.nl.

 

0
Shares