Uitnodiging 10 november programmering lokale cultuur

Op 10 november organiseert Cultuur Concreet haar nieuwe programma voor bewoners, initiatiefnemers en andere geïnteresseerde met een digitale infosessie over de vernieuwde werkwijze. Lokale programmering en specifieke speerpunten voor Hillegersberg en Schiebroek. Nieuwsgierig?  Meld je aan met de onderstaande link of neem contact op met cultuurregisseur.

Van cultuurscout naar cultuurregisseur

Een andere functie naam; geen cultuurscout meer maar cultuurregisseur. Waarom? Cultuurscout dekt de lading niet meer en roept verkeerde associaties op. Ongeveer 20 jaar geleden begon de cultuurscout voornamelijk met het talent te scouten en cultureel aanbod in de gebieden aan te jagen. Inmiddels wordt met behulp van een aantal instrumenten, de behoefte van het gebied een passend cultureel aanbod geregisseerd. Om iedereen te  informeren over deze nieuwe werkwijze worden online infosessies georganiseerd.

De gemeente Rotterdam heeft voor Cultuur Concreet gekozen als coördinator Lokale culturele programmering voor de 13 gebieden van Rotterdam. LCP – dat het Snelloket en Kunst en Cultuur in de Gebieden vervangt- is bedoeld om het cultuuraanbod in de Rotterdamse wijken te versterken en dit zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en behoefte van de inwoners. De cultuurregisseur mag dit budget wegzetten in Hillegersberg en Schiebroek.

De cultuurregisseur Hillegersberg-Schiebroek  is Sanne Nelissen 
 
06 34 77 71 54 

Deelnemen aan de digitale sessie ? Link voor aanmelding

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2022 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares