Landschapsopera Signaal aan de Rotte

MAGISCHE DWAALOPERA IN SCHERMERLICHT LANGS ROTTE

Signaal aan de Rotte is een landschapsopera die je meeneemt mee naar de oevers van de Rotte in het Prinsenmolenpark: een groene oase aan de rand van Rotterdam. Terwijl je in de avondschemering langs de rivier loopt, hoor je overal om je heen stemmen en muziek. Live sopranen tasten meanderend over de Rotte land en water af. Iedereen in het publiek beleeft zijn eigen verhaal, op basis van zijn persoonlijke ervaringen, en dát verhaal krijgt een podium.

De makers, Strijbos & Van Rijswijk, gooiden afgelopen jaren hoge ogen met hun klankkunstewerken. Signaal bij Schemerdonkerwas één van de hoogtepunten van Oerol 2018. Compositie, regie: Jeroen Strijbos, Rob van Rijswijk Zang: Mijke Sekhuis, Els Mondelaers, Linde Schinkel, Bauwien van der Meer Choreografie: Benjamin Vandewalle, Rita Hoofwijk Productie: Strijbos & Van Rijswijk

Het is een wandeling met 150 bezoekers langs de plas die voert langs de Strekkade. De bezoekers horen de klanken. Op een tweetal open plekken aan de plas zien de wandelaars de elekrtische bootjes met daarin de sopranen. De wandeling eindigt nabij de historische Prinsenmolen waar, bij zonsondergang , een eind-scene ten gehore wordt gebracht.

Data:

  • 25 September 2020 van 19:00 tot 20:30 uur
  • 26 september 2020 van 19:00 tot 20:30 uur
  • 27 september 2020 van 19:00 tot 20:30 uur

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2023 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares