Skip to main content

Deze onbekende Hillegerbergse popgroep is populair in 20 landen


Deze week is de nieuwe videoclip van The 004 verschenen. In de clip van de Rotterdamse popgroep is te zien dat fans uit verschillende landen playbacken op het nummer “Thank You”.


In het nummer komen maar liefst 20 landen voorbij, waaronder Australië, Amerika, Indonesië en de Canarische Eilanden. Om in de clip te komen, moesten fans zichzelf filmen terwijl ze meezongen, playbackten of dansten op het nummer. Dit heeft geresulteerd in een creatieve, bijzondere videoclip.

Ondanks de populariteit in het buitenland, is het op eigen bodem rustig voor The 004. Vriendschap en plezier zijn bij de popgroep belangrijker dan het halen van de top.


De naar eigen zeggen uit de hand gelopen hobby begon voor Mike, Kelly en Janet in 2005. De bandleden groeiden sinds de middelbare school samen op en maakten op jonge leeftijd al muziek met elkaar. In 2017 dook The 004 de studio in om te werken aan de debuut-EP ‘Memories’. De openingstrack werd uitgebracht als benefietsingle voor het Daniel den Hoed Fonds. De tweede EP ‘Personal’ verscheen eerder dit jaar.


De single "Thank You" is te downloaden via de bekende kanalen. Bekijk hieronder de videoclip

0
Shares