10 mei Feestelijke opening Rechtstreex in Hillegersberg

Het is zover! Rechtstreex opent een nieuw wijkpunt in Hillegersberg op Freericksplaats 10A en dat viert het jonge Rotterdamse bedrijf met een feestelijke opening. Wil je ook genieten van super verse groenten en fruit van boeren uit de buurt? Van de mooiste boerenkazen, heerlijke zuivel en eerlijk vlees? Rechtstreex heeft een prachtig lokaal aanbod en betaalt een eerlijke prijs aan de boer! Deze lokale, verse producten zijn nu ook af te halen bij het nieuwe wijkpunt in Hillegersberg. Wijkchef Jeroen bezorgt ook thuis op vrijdag en zaterdag! Hij nodigt alle buren uit voor de feestelijke openingsproeverij op vrijdag 10 mei.

Over Rechtstreex

Mensen en eten dichter bij elkaar brengen. Dat is de missie van Rechtstreex. Dit bedrijf met een maatschappelijke missie bouwt aan een regionale, transparante & sociale voedselketen waarin je als consument weet wat je eet en waarin de boer weer een eerlijke prijs krijgt! Je bestelt de producten eenvoudig via de webshop en dan gaan de boeren voor je aan de slag. Twee  dagen later haal je de verse, lokale producten op in het wijkpunt bij jou in de buurt.

Afhalen en thuisbezorgen

In de webshop vind je het huidige assortiment van Rechtstreex. Dit bestaat uit producten die maximaal 50 kilometer van Rotterdam geteeld of gemaakt worden. Op woensdag bestel je online je boodschappen en vrijdag of zaterdag haal je boerenboodschappen af op de Freericksplaats of laat ze thuisbezorgen door wijkchef Jeroen! Benieuwd naar Jeroen en het nieuwe wijkpunt? Kom vrijdag 10 mei langs om kennis te maken en lekkere lokale producten te proeven.

Meer weten

Kijk op Rechtstreex Hillegersberg voor ons assortiment & meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wat: Feestelijke opening van het nieuwe Rechtstreex wijkpunt in Hillegersberg

Wanneer: vrijdag 10 mei

Hoe laat: 16:00 - 19:00 uur

Waar: Freericksplaats 10A

Voor wie: Alle buurtbewoners en geïnteresseerden

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2020 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares