25 & 26 mei Verborgen tuinenweekend

Vorig jaar ging het niet door en het nieuwe team van Verborgen Tuinen heeft hard gewerkt om dit jaar weer een mooie editie mogelijk te maken. Een 60-tal eigenaren stellen het weekend van 25 & 26 mei hun verborgen tuin voor je open. Ook dit jaar zijn veel prachtige, leuke en nieuwe tuinen te bezoeken door heel de stad.

Er is dit jaar gekozen voor een iets kleinere opzet: minder adressen dan voorheen, maar wel de drukstbezochte tuinen en alleen de echt verborgen privétuinen zijn deze editie opengesteld. Zo is de organisatie beter behapbaar en is elke tuin nog meer de moeite waard om te bezoeken. De tuinen zijn open van 10.30 uur tot 17.00 uur.

Maak je eigen tuinenroute!

Vanaf 1 mei staan alle foto's en omschrijvingen van de deelnemende tuinen online. Aan de hand hiervan kun je je alvast oriënteren op de tuinen die je in het Verborgen Tuinenweekend wil gaan bezoeken. Kies je favoriete tuinen en print deze tuinenroute uit. 

De kaartverkoop is dit jaar alleen online via Verborgen tuinen.
 
Je toegangskaart/plattegrond haal je op met een betaalbewijs bij één van de 10 afhaallocaties centraal gelegen in de stad.
 
Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2020 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares