Fonteinkerk culturele koffieochtend met Anton Schipper over China

Op vrijdag 5 april wordt er weer een gezellige culturele koffieochtend gehouden waarbij deze keer de heer Anton Schipper komt vertellen over zijn reizen naar China. Zelf zegt hij hierover: “Mede door mijn vroegere werk heb ik altijd voor China belangstelling gehad. Vanwege mijn achtergrond als predikant wil ik dit ook toespitsen op de bijzondere groei en situatie van de kerk in China.”

Iedereen is van harte welkom!

Tijd:                     Vrijdag 5 april van 10 - 12 uur in

Plaats:                  Fonteinkerk, Terbregselaan 3, Rotterdam

Onderwerp:         China van dichtbij

Een aantal keren heb ik reizen naar China mogen leiden waardoor ik veel van het land en de cultuur heb gezien en geleerd. Voor persoonlijke contacten en gesprekken met de Chinezen zelf was toen vaak geen gelegenheid. Maar vorig jaar kon ik mee met een speciale rondreis door een deel van China, met bezoeken aan sociale projecten en kerkelijke opleidingen, op het platteland en in de stad.

Van de vele diverse ontmoetingen en ontwikkelingen op economisch, politiek en religieus gebied wil ik graag iets laten zien en vertellen. China dat razend snel moderniseert en waar het individueel belang ondergeschikt is aan het collectieve en de partij. Vanwege mijn achtergrond als predikant wil ik dit ook toespitsen op de bijzondere groei en situatie van de kerk in China.”

Iedereen is van harte welkom!

Komende Culturele Koffieochtenden:

3 mei                          Chris Buitendijk over sporen van Joods Rotterdam

7 juni                          De wijkagent over zijn/haar werk

5 juli                            De orgelzolders van de Breepleinkerk

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2020 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares