Scouting Cornelis Tromp Groep is het nieuwe seizoen goed van start gegaan!

Op zaterdag 12 augustus konden alle kinderen uit Rotterdam en omgeving met het Jeugdvakantiepaspoort  op reis door Europa, alwaar ze kennis konden maken met verschillende scoutingactiviteiten. 

Zo konden ze knopen, proefjes doen, een toren bouwen van spaghetti, lekker broodjes bakken en een rondje varen met de boot. Gelukkig werkte het weer mee en zijn er een hoop kinderen samen met hun ouders een kijkje komen nemen.

De week daarop was het de beurt voor de eigen jeugdleden om een reis om de wereld te maken. De bevers, welpen en waterscouts reisden met behulp van een groot speelbord de wereld over, waarbij bij ieder land weer een nieuwe uitdaging wachtte. Zo werden er mummies gemaakt in Egypte, gedanst in Zuid-Amerika en gesprongen als een kangoeroe in Australiƫ. Hiermee is het nieuwe scoutingseizoen van de Cornelis Tromp Groep weer van start gegaan, waarbij alle leden natuurlijk nog even poseerden voor een groepsfoto!

Zou jij ook wel activiteiten als deze mee willen maken? Dat kan, je bent altijd welkom bij de Cornelis Tromp Groep. Kijk voor meer informatie op www.cornelistrompgroep.nl

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2020 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares