Paaseieren zoeken in Plaswijckpark

Op Eerste én Tweede Paasdag vieren we weer Pasen in Plaswijckpark met ons traditionele evenement: paaseieren zoeken! Om 12.00 uur wordt het startsein gegeven door de Paashaas en Winnie de Reporter, en zal het zoeken naar alle paaseieren losbarsten.

We hebben ook dit jaar weer drie zoekgebieden voor de leeftijden 1-3 jaar, 4-6 jaar en 7 jaar en ouder. Voor iedereen dus een eerlijke kans om paaseieren te vinden. De gevonden plastic eieren kunnen bij onze paasmedewerkers worden ingewisseld voor 3 overheerlijke chocolade eieren om mee naar huis te nemen (of direct op te peuzelen). Ook kan er weer gezocht worden naar 3 gouden eieren. 

Tot 15:00 uur kun je naar de paaseieren en gouden eieren zoeken. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking maken Winnie de Reporter en de Paashaas de winnaars van de drie gouden eieren bekend. Wie weet ben jij de gelukkige vinder en neem je ook nog eens een fantastische prijs mee naar huis!

Let op! Tot 12.00 uur zijn alléén de buitenspeeltuinen en binnenspeeltuin van Plaswijckpark toegankelijk i.v.m. de voorbereidingen van het evenement.

Plaswijckpark is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.  Kijk voor meer informatie op www.plaswijckpark.nl of bel 010 – 418 18 36.

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2019 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares