Prins & Dingemanse bekroont Facet met ambassadeurstitel

‘Gasten Facet aten 100.000 kilo P&D-mosselen in een kwart eeuw tijd’

Eetcafé Facet is de nieuwe mossel-ambassadeur van Rotterdam.

In een periode van 26 jaar werden bij Facet op de Weissenbruchlaan meer dan 100.000 Kilo Zeeuwse mosselen verkocht. De leverancier bekroont Facet daarom met het predikaat ‘Ambassadeur Koninklijke Prins & Dingemanse’. Op vrijdag 25 november a.s. om 18:00 uur neemt een trotse eigenaar, Frans van Breemen, het keurmerk in ontvangst. Om aan te geven dat Facet de ambassadeurstitel mag dragen, wordt door Prins & Dingemanse een geëmailleerd bord uitgereikt dat een prominente plek krijgt in het eetcafé. 

“Toen Prins & Dingemanse in 1990 de eerste Zeeuwse mosselen afleverde, wist ik dat ik de allerbeste kwaliteit schaal- en schelpdieren naar Hillegersberg haalde. Dat onze gasten de mosselen – en overigens ook onze oesters – ook kunnen waarderen, is inmiddels wel gebleken”, lacht Van Breemen. Prins & Dingemanse bekroonde tot nu toe 25 restaurants in Nederland en België met het ambassadeursschap. Eetcafé Facet is na 26 jaar de trotse nummer 26.

 

Uitnodiging

Eetcafé Facet is de nieuwe mossel-ambassadeur van Rotterdam. In een periode van 26 jaar werden door onze koks meer dan 100.000 Zeeuwse mosselen bereid voor onze gasten. Onze leverancier waardeert dat en reikt Facet daarom het predikaat ‘Ambassadeur Koninklijke Prins & Dingemanse’ uit. Reden voor een mosselfeestje met een koninklijk tintje!  

Op vrijdag 25 november a.s. vanaf 17:30 uur bent u van harte welkom bij eetcafé Facet op de Weissenbruchlaan in Rotterdam-Hillegersberg voor de officiële uitreiking van het keurmerk van Prins & Dingemanse. Daarbij serveren wij uiteraard ‘royale’ porties mosselen, om het meteen maar even op koninklijke wijze te vieren.

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2020 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares