Fonteinkerk schenkt koffie

Op zoek naar gezelligheid en contact met buurtgenoten of behoefte om even de deur uit te zijn en andere mensen te ontmoeten? Loop dan eens binnen in de Fonteinkerk aan de Terbregselaan nummer 3 in Rotterdam Hillegersberg. Elke woensdagmiddag en vrijdagochtend is de Fonteinkerk open voor ‘Koffie bij de Fontein’. Een nieuw initiatief in de wijk om iets te doen tegen eenzaamheid onder de, vaak oudere, buurtbewoners. 

Warm welkom 

Caroline Swart is één van de initiatiefnemers van ‘Koffie bij de Fontein’. Ze vertelt: “De Fonteinkerk biedt op doordeweekse dagen ruimte aan initiatieven van en voor de buurt. Op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur en op vrijdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur zijn er vrijwilligers aanwezig om geïnteresseerde buurtbewoners te ontvangen voor een kop koffie of thee en een praatje. We hopen dat mensen van dit initiatief gebruik maken om kennis te maken met buurtgenoten en er een luisterend oor vinden. Wat zou het mooi zijn als door dit initiatief nieuwe vriendschappen kunnen opbloeien en het leven daardoor weer wat meer kleur krijgt.” 

Het adres van de Fonteinkerk is Terbregselaan 3. Op ongeveer 5 minuten lopen vanaf de tramhalte Molenlaan, eindpunt van tram 4. 

www.fonteinkerkrotterdam.nl 

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2020 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares