Skip to main content

Artihove-award Medewerkertevredenheid voor Eneco

Op de dag dat Eneco van de grote energiebedrijven beoordeeld werd als meest duurzaam, vond afgelopen week tevens de uitreiking plaats van een speciale award aan Eneco door kunstenaar Corry Ammerlaan, artistiek directeur van Artihove.

Aanleiding was de verworven positie van Eneco in de top van het jaarlijkse Incompany 200-onderzoek naar Medewerkertevredenheid onder 200 bedrijven.

Eneco krijgt in het onderzoek de allerhoogste cijfers voor flexibiiteit, werksfeer en baanzekerheid.

Werknemers van energiebedrijf Eneco, waar tevredenheid en duurzaamheid had in hand gaan, roemen hun cultuur met het rapportcijfer 7,7; geven achten voor de werksfeer en collegialiteit en halen daarnaast extreem veel voldoening uit hun werk waarvoor het cijfer 7,91 uit de bus komt.

Corry Ammerlaan overhandigde het door haar ontworpen bronzen sculptuur aan manager Facilities Desiree Dongelmans in aanwezigheid van Marcel Boltjes, hoofd Hospitality.

In haar toelichting op het ontwerp sprak Corry Ammerlaan over de motivatie bij het kunstwerk. “De individuele kwaliteiten van een ieder bij Eneco samen, vormen een krachtige eenheid”.

Tijdens een rondleiding door het imposante gebouw in de Rotterdamse Alexanderpolder lieten de beide Eneco-managers vol trots Corry Ammerlaan de vele toepassingen in de behuizing zien die zonder twijfel een belangrijke rol hebben gespeeld in de voldoening van de 2.300 werknemers om in een dergelijke werkomgeving te functioneren.

foto 373x664

Bijschrift:

Kunstenaar Corry Ammerlaan (rechts) reikt award uit aan Desiree Dongelmans en Marcel Boltjes van Eneco.

0
Shares