Stichting Vrienden RRR organiseert 15e golftoernooi

Al 15 keer goed doel!

Stichting Vrienden RRR organiseert 15e golftoernooi

rrr

Op 9 april vindt de 15e editie van het Golftoernooi van Stichting Vrienden RRR plaats op de Hooge Rotterdamsche. Een record aantal golfers staan dit jaar op de baan. De teller staat nu op 125 golfers. En allemaal voor het goede doel: de patiënten van het centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam (RRR).

 

Dankzij de opbrengst kunnen uiteenlopende dagtochtjes  worden georganiseerd die door de patiënten zelf worden uitgezocht. Daartoe hoort ook een bezoek aan de Keukenhof en het bezoek aan DRRRoomland, een biologische tuin waarvan de groenten en kruiden in het RRR worden gebruikt. Van het geld dat overblijft, wordt gespaard voor de inrichting van een therapeutisch zwembad.

Stipt 12.00 uur geeft Aat de Bruin, 85 jaar en voorzitter van de bewonersraad van het RRR, de ‘shotgun’, waarna een middag van sportiviteit volgt op de golfbaan. De dag wordt afgesloten met een borrel en diner in het RRR, geheel gerealiseerd door de koks van het RRR. Tijdens het diner worden loten verkocht en is er een veiling. Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door bedrijven uit Rotterdam en omgeving. Wim van Deventer, directeur in het RRR: “We zijn trots dat ook dit jaar zoveel sponsors mee helpen dit event tot een succes te maken. We hopen op wederom een gezellige, droge, sportieve dag met een grote opbrengst voor onze patiënten”.

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2023 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares