Skip to main content

Boten te water bij Cornelis Trompgroep

Met het te water laten van de boten van de waterscouts, is bij de Cornelis Trompgroep het zomerseizoen weer begonnen.

In de komende maanden zal er weer voornamelijk gezeild, geroeid en allemaal spelletjes op en rond het water gedaan worden.

In het afgelopen na- en voorjaar hebben de waterscouts keihard aan hun boten gewerkt, om ze weer helemaal klaar te maken voor een nieuw vaarseizoen. Er is geschuurd, geverfd en gelakt om de boten weer een jaar goed te laten zeilen. Gelukkig was er ook in deze maanden regelmatig tijd om een spelletje te spelen, of een beetje aan de zeilkennis te werken.

En nu de boten in het water liggen, weten de waterscouts weer waarvoor ze de afgelopen tijd zo hard gewerkt hebben. In de komende maanden kunnen de waterscouts weer iedere week het water op, om verschillende spelletjes te spelen met de boten. In de zomer zal ook onbekend water worden verkend. Met Pinksteren gaan de waterscouts met hun boten naar de Rottemeren en in de zomer zullen ze afreizen naar Roermond voor het Nationaal Water Kamp (NaWaKa). Ook daar zullen de boten met ze meegaan.

De waterscouts zullen dus weer lekker vaak het water op gaan deze zomer. Ben jij tussen de 11 en 15 jaar oud en wil je een keer mee komen varen? Dat kan! Iedere zaterdag ben je van harte welkom om met de waterscouts te varen. Van 12-17 uur zijn wij te vinden op Prinsemolenpad 58 in Rotterdam. Meer informatie over de Cornelis Trompgroep kun je vinden op www.cornelistrompgroep.nl.

0
Shares