Skip to main content

Sportingclub de Uitweg bestaat dit weekend 1 jaar

Sportingclub De Uitweg bestaat 1 jaar en dat vieren we!

Sportingclub de Uitweg, gelegen aan de Uitweg in Hillegersberg-Zuid, bestaat dit weekend 1 jaar.

Naast de 1500m2 vloeroppervlakte, gediplomeerde instucteurs, de juiste begeleiding, leuke groepslessen, een sauna en gezellige bar is het laagdrempelig en kan iedereen er terecht.

Om het 1 jarig bestaan te vieren hebben zij een spinningmarathon georganiseerd met aansluitend een spetterend feest.

Van 09.00 – 17.00 fietsen er verschillende teams, leden en niet leden, om zo veel mogelijk geld op te halen voor Artsen zonder Grenzen (dit in samenwerking met Team Melanchton).

Naast de marathon zijn er voor 1 euro lootjes te koop. Veel lokale ondernemers hebben prijzen gedoneerd, zo kan je een weekend weg winnen inclusief tennis-clinic, kleding van 010 isn’t just a code, een massage, reischeques en ga zo maar door. De opbrengst gaat geheel naar het goede doel. Loten zijn te koop aan de balie.

Om alles feestelijk af te sluiten start om 18.00 de Spinning-After-Party.spinningmarathonfoto1 664x442Dit feest is voor iedereen toegangelijk, een ticket kost 5 euro en zal geheel ten goede komen aan Artsen zonder Grenzen. Brothers in the Booth komen het feest muzikaal omlijsten. Het totaal bedrag wordt bekend gemaakt, de winnende loten getrokken en er kan worden gedanst onder het genot van een hapje en drankje.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan langs op zondag 6 april en kijk op je gemak eens rond. Ook kan iedereen de gehele maand april zich inschrijven voor  een week vrijblijvend sporten! Meer informatie vind je op www.sportingclubdeuitweg.nl

 

 

0
Shares