Skip to main content

Topclub AC Milan bezoekt amateurs vv Hillegersberg

Amateurclub vv Hillegersberg krijgt in augustus hoog bezoek van AC Milan.

De topclub zal dan een trainingsweek in Rotterdam organiseren voor de jeugd. Het trainingskamp duurt vijf dagen en wordt geleid door twee officiële jeugdtrainers van AC Milan.

Voor elke leeftijdsgroep staat er oefenstof op het programma die speciaal door de rood-zwarte coaches en clubartsen werd ontwikkeld. Jongens en meisjes van elk niveau van 7 tot en met 14 jaar oud kunnen zich met ingang van vandaag inschrijven. In de deelnemersbijdrage is, behalve de trainingen zelf, inbegrepen: twee officiële trainingsets van AC Milan, een Adidas-bal met Milan-logo plus dito rugtas, een certificaat van deelname en dagelijks eten en drinken. Twee deelnemers zullen worden uitgenodigd in Milaan om er te trainen bij het jeugdcomplex van de club, een wedstrijd bijwonen in het San Siro en ze ontmoeten de sterren van het eerste elftal. Het sportcomplex van vv Hillegersberg is één van de zes locaties in Nederland waar dit evenement dit jaar wordt georganiseerd. Geïnteresseerde kinderen kunnen zich aanmelden via www.milanjuniorcamp.nl.

 

vv Hillegersberg
vv Hillegersberg is een gezellige, middelgrote voetbalvereniging aan de noordrand van Rotterdam. De club is gevestigd op het Sportcomplex Duivesteyn en beschikt over een prachtig, modern clubhuis, met een fraai uitzicht over de velden. Het mooie, beschutte terrein ligt vlakbij de Molenlaan, centraal in Hillegersberg en is goed bereikbaar. De kernwaarden van de club zijn samengevat in de clubleus 'Plezier, Respect, Prestatie'. Voor meer informatie over vv Hillegersberg bezoekt u onze website www.vvhillegersberg.nl.

0
Shares