Skip to main content

Zondag 20 april: Paaseieren zoeken in Plaswijckpark


Traditiegetrouw zal ook dit jaar het Paaseieren zoeken plaats vinden in Familiepark Plaswijckpark op Eerste Paasdag, zondag 20 april. Om 12.00 uur zal het startsignaal klinken!

Het paaseieren zoeken is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij vele duizenden paaseieren worden verstopt door het park. Om 12:00 zal de Paashaas samen met parkwachter Ed en zijn bijdehante Toekan Theo het spektakel openen en om 15:00 zullen zij het afsluiten met een prijsuitreiking. Wie zullen de gelukkige vinders worden van de gouden eieren?

Er zijn speciale zoekgebieden ingericht voor kinderen in de leeftijden 0-3 jaar, 4-6 jaar en voor 7 jaar & ouder. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans om op zoek te gaan naar de paaseieren!  Ed, Toekan Theo en struisvogel Straus zullen rond lopen door het park om naast het eieren zoeken de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Nieuw in Plaswijckpark is het Theeater. Terwijl de kinderen zondag naar twee voorstellingen kunnen kijken, kunnen vader en moeder ontspannen genieten van een heerlijke kop verantwoorde, verse thee.

Plaswijckpark is dagelijks geopend van 10:00 tot 19:00 uur.

0
Shares