Skip to main content

ZZPRO agenda

 Woensdag 16 april maandborrel van ZZPRO bij de tijdelijke pop-up store Hip&Duurzaam aan de Peppelweg 170.
Aansluitende op de start van Artiscoop vindt de borrel van ZZPRO plaats.
De werken van de kunstenaars blijven staan en daardoor heeft de avond een artistiek tintje. De avond begint om 20.00u en is bedoeld voor ondernemers en zzp’ers.

zzprologo 664x597

Zaterdag 19 april van 12.00u tot 16.30u is het werk van een aantal kunstenaars te zien bij Mendoza aan de Weissenbruchlaan. Tijdens de kleine expositie kunnen bezoekers een eerste impressie krijgen van de diversiteit van de kunstenaars uit de deelgemeente. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor Artiscoop, de lokale kunstuitleen in Hillegersberg. Het werk van alle kunstenaars is te huur en enkele kunstenaars zijn ook aanwezig tijdens deze Paas-zaterdag. Vrije entree en je kunt meteen lid worden. http://www.artiscoop.nl/

Dinsdagavond 27 mei is de workshopavond georganiseerd door ZZPRO bij   GoodPlace2Work aan de Elektroweg 12. Tijdens deze avond delen zzp’ers hun kennis en ervaring in een workshop. Ben je zzp’er en wil je meer weten over marketing en sales? Schrijf je dan van tevoren in voor deze interessante avond. Er zijn zeker vier workshops met verschillende thema’s waaronder marketing. Meer info op de site van ZZPRO en op de facebookpagina.

 

 
0
Shares