Skip to main content

Opvolging bewonersavond 24 maart

Het heeft even geduurd voordat de beantwoording van alle vragen van de bewonersavond rond was, dit komt o.a. door de bestuurlijke lading van een en ander. Het verslag van de avond stond al langer op de website.

Nu volgt de beantwoording van de vragen (bewonersorganisaties en gemeente), evenals het artikel over de avond dat in het laatste magazine van inHillegersberg staat en het rapport dat wij hebben laten maken door de gespecialiseerde jurist Peter de Putter over de gemeentelijke zorgplicht voor grondwater. Dit alles staat nu op de website, inclusief het besluit van het hoogheemraadschap over te verlenen vergunningen aan RWS bij de aanleg van de A16 Rotterdam Noord. 

De volgende stap die de bewonersorganisaties gaan zetten is een hernieuwde overeenkomst met gemeente en het hoogheemraadschap, deze zal niet alleen voor Oud Hillegersberg gelden, maar ook voor het Kleiwegkwartier. De overeenkomst zal 29 augustus worden getekend, waarna deze ook op de website wordt gezet. 

We zijn er nog niet, we blijven alert en met nieuwe ideeën komen, naar verwachting zullen we eind van dit jaar weer verslag doen in een bewonersavond.

pdf1605 Beantwoording vragen bewonersavond Kleiwegkwartier.pdf88.43 KB

pdf1605 Bijlage2 vragen bewonersavond beantwoording gemeente.pdf88.51 KB

pdf1605 verslag in InHillegersberg magazine.pdf2.87 MB

pdf160317 Gemeentelijke zorgplicht grondwater CgOH.pdf2.33 MB

0
Shares