Skip to main content

10 maart opent nieuwe Expo A16 Rotterdam Kom kijken!

Hoe komt de nieuwe A16 Rotterdam er straks uit te zien? Wie gaat de klus klaren en voor welke uitdagingen staan zij? Op dinsdag 10 maart 2020 opent de Expo A16 Rotterdam haar deuren. In de omgeving zult u ongetwijfeld merken dat er wordt gewerkt.

 

Expo A16 Rotterdam

De Expo A16 Rotterdam is een échte bezienswaardigheid. Geen traditioneel bezoekerscentrum, maar een belevenis. Bekijk de tentoonstellingsfilm en loop langs de objecten die straks ook langs de nieuwe snelweg te vinden zijn. Het informatiecentrum is vanaf dinsdag 10 maart 2020 voor het brede publiek geopend van dinsdag tot en met zondag (10.00 uur – 17.00 uur). U vindt de Expo aan de rand van het Lage Bergse Bos, de Eekhoornplaats aan de Rottebandreef (Bergschenhoek).

Parkeren

U kunt parkeren op het eigen terrein van de Expo A16 Rotterdam (Eekhoornplaats). Vanaf daar kunt u lopend naar de Expo (5 minuten wandelen). Uiteraard kunt u ook met de fiets komen. Er zijn voldoende fietsenstallingen aanwezigen.

Opening Expo A16 Rotterdam

Op vrijdag 6 maart is er voor genodigden een officiële opening van de Expo A16 Rotterdam.

A16 Rotterdam

Een goede bereikbaarheid van Rotterdam, Lansingerland en de omliggende regio is belangrijk voor een sterke economie en een goede leefbaarheid. De A16 Rotterdam draagt daaraan bij. De nieuwe, 11 km lange en energieneutrale snelweg verbindt de A16 ter hoogte van het Terbregseplein met de A13 bij Rotterdam The Hague Airport.

Meer informatie en onze contactgegevens vindt u ook op www.a16rotterdam.nl.

We zien u graag!

Met vriendelijke groet,

Rijkswaterstaat en De Groene Boog

0
Shares