Skip to main content

KOM OP 20 APRIL OM 14:00 NAAR HET LAGE BERGSE BOS

ACTIE LAGE BERGSE BOS  20 APRIL 14:00 UUR: LAAT JE STEM HOREN VOOR EEN DUURZAME INPASSING VAN DE A16 ROTTERDAM!

De weg beschadigt de natuur op verschillende plaatsen. Zo worden voor de aanleg van een snelweg door het Lage Bergse Bos 2000 bomen gekapt. Saldo010 maakt zich daar sterk voor volledige ondertunneling. Zodat omwonenden, recreanten en dieren ongestoord kunnen blijven genieten van deze groene oase.

Schrijf daarom samen met ons uw wens op, om te laten zien wat we wel willen!

Laat deze kans niet voorbijgaan en laat je stem horen voor een groene omgeving en een gezonde toekomst!  Kom daarom allemaal naar het bos en neem veel kinderen mee. Zij kunnen een mooie wensbrief schrijven en versieren, spelletjes spelen en genieten van het bos.

Meer informatie: WWW.SALDO010.NL  

 

Routebeschrijving: Reeënpad

Te voet of met de fiets                                                                       

Vanaf de Rotte de Branddreef nemen en rechtdoor het Fazantenpad op. Aan het eind bij splitsing is schuin rechts het Reeënpad. De route is vanaf daar bewegwijzerd.

Met openbaarvervoer                                                            

bus/tramhalte bij winkelcentrum Van Beethovensingel  de Van Beethovensingel  nemen, dan  in een bocht naar rechts linksaf de Schubertlaan uitlopen Rechts af is dan de Hogelanddreef. Rechtsaf is dan de Hogelanddreef. Een eindje verder links is de parkeerplaats. Vanaf daar is de route bewegwijzerd.

Met de auto                                                                             

Vanaf Molenlaan bij winkelcentrum Van Beethovensingel  de Van Beethovensingel  nemen, dan  in een bocht naar rechts linksaf de Schubertlaan uitrijden. Rechtsaf is dan de Hogelanddreef. Een eindje verder links is de parkeerplaats. Vanaf daar is de route bewegwijzerd.

 

0
Shares