Skip to main content

Aanbieden petitie Tweede Kamer A13/A16

Dinsdag 30 juni zal tussen 13:30-13:45 uur een delegatie van vertegenwoordigers van belanghebbende  en bewoners een petitie aan de Tweede Kamer aanbieden. In deze delegatie is een vertegenwoordiger van InHillegersberg aanwezig. 
U kunt deze petitie nog steeds ondersteunen via deze link
De deelnemers van de gebiedstafels, betrokken bij het participatieproces met Rijkswaterstaat voor A13/A16, zijn zwaar teleurgesteld. Eerder namen we actief deel aan de vergaderingen van de gebiedstafel  Lage Bergsche Bos. Verschillende voorstellen zijn naar voren gebracht ondersteunt met goede argumenten. Impressie tekeningen zijn gemaakt van het voorstel van Rijkswaterstaat. We hebben u hiervan op de hoogte gehouden via de site. In de laatste brief van Rijkswaterstaat aan de deelnemers van de Gebiedstafels geeft ze aan dat ze een groot deel van de adviezen en wensen heeft kunnen overnemen.  De deelnemers van de Gebiedstafels herkennen zich hier niet in en ervaren dat anders.
Veel goede ideeën vanuit de gebiedstafels zijn niet meegenomen. Onze belangrijkste kritiekpunten op het huidige plan kunt u terug lezen in het artikel van 29 mei. Deze punten zijn meegenomen in het definitieve advies A13/A16 aangeboden door de Gebiedscommissie aan het college van B&W van Rotterdam.
Laat reactieformulier zien
0
Shares