Skip to main content

Aanleg Glasvezel

Begin mei  kwam bij de bewonersorganisatie het bericht binnen, dat KPN is begonnen met het aanleggen van glasvezelkabels. Ze zijn in de week van drie mei  begonnen in Crooswijk.  Na Crooswijk starten  VGT en KPNNetwerkNL  met de aanleg van glasvezel in Hillegersberg-Schiebroek. Dit zal ongeveer in week 34 (23 augustus) starten.  In onderstaande afbeelding ziet u het demarcatie gebied van het glasvezelproject in Hillegersberg-Schiebroek. 

Zoals te zien is, is Hillegersberg Noord nog niet aan de beurt. De bewonersorganisatie heeft contact met KPN opgenomen  om erop te wijzen dat het gebied dat het eerste aan de beurt is het Kleiwegkwartier is.  Het antwoord op de vraag wanneer Oud Hillegersberg en Molenlaankwartier aan de beurt is, was dat dat nog wel even kon duren. We zijn de laatste in de rij. Toch leek het ons verstandig dit al bekend te maken. Mocht u oude kabel aan vervanging toe zijn, zoals bij de secretaris het geval is, dan kunt u kijken welke beslissing u neemt.

In juni  komt er met KPN een overleg, waarbij niet alleen Inhillegersberg aanwezig zal zijn, maar ook de bewonersvereniging van het Kleiwegkwartier en Schiebroek.  Via de website zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.     

Zo ook te zien op de pagina LinkedIn Rotterdam stadsontwikkeling

 

 

0
Shares