Fonteinkerk 4 januari met Pieter Aaldring stadsvogeladviseur

Op vrijdag 4 januari wordt er in de Fonteinkerk een culturele koffieochtend gehouden.  "Meer vogels in je tuin en je omgeving" is de titel van de presentatie van Pieter Aaldring, stadsvogeladviseur in Delft.  Pieter Aaldring neemt je graag mee in de wereld van de stadsvogels.

Tijd: Vrijdag 4 januari van 10 - 12 uur
Plaats: de Fonteinkerk, Terbregselaan 3, 3055 TE Rotterdam

 

Pieter is vanuit Vogelbescherming Nederland de stadsvogeladviseur voor Delft en omstreken. Hij adviseert o.a. bewoners, corporaties en gemeenten over hoe je je directe omgeving natuur- en vogelvriendelijk(er) kan maken voor bijvoorbeeld de huiszwaluw en de huismus. Vogels die je vroeger vaak zag in een stedelijke omgeving, maar die daar nu veel minder voorkomen.


Pieter laat in zijn presentatie zien wat je allemaal zelf kunt doen om meer natuur en vogels in je tuin te krijgen. √Čn wat je daarvoor moet laten. Zijn kennis is groot en zijn insteek is praktisch. Na zijn lezing ga je met tips naar huis en kun je zelf aan de slag om van je omgeving een waar vogelparadijs te maken. Iedereen is van harte welkom!

Op de 1e vrijdag van de maand, wordt er in de Fonteinkerk  een culturele koffieochtend gehouden. Een gezellige ochtend met koffie, waarbij iemand een verhaal houdt over een aansprekend algemeen maatschappelijk of cultureel onderwerp. De aankomende Culturele Koffieochtenden zijn:


1 februari Stichting Horizon Bergse Bos over het voormalig Burgerweeshuis

1 maart Lida Hoebeke en Connie Jaarsma over de gevangenis aan de Noordsingel

5 april Antos Schipper over zijn reis naar China

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2023 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares