Lampionnenparade tijdens opening Winters Plaswijckpark

Op woensdagavond 20 december wordt Winterwijck in Plaswijckpark feestelijk geopend. Kom ook naar het park om alvast in de stemming te komen voor de feestdagen!

 

Kerstbomen, lichtjes en sfeervolle decoratie geven Plaswijckpark ook dit jaar weer een gezellige uitstraling in de wintermaanden en in het bijzonder tijdens de kerstperiode.

 

Op woensdag 20 december kunnen alle bezoekertjes om 16:30 uur meedoen aan een lampionnenparade onder leiding van sprookjesachtige winterprinsessen. In het ‘Theeater’ kunnen de kinderen deze dag een mooie lampion maken voor tijdens de parade. En er mag natuurlijk ook een eigen lampion meegebracht worden van huis! Daarna volgt de ontsteking van de bijna 10 meter hoge kerstboom op het terras van Restaurant in de Heuvel. Natuurlijk kan er ook weer geschaatst worden op de kunstijsbaan of de ijshockeybaan en wedstrijdjes gespeeld worden op de minicurlingbanen of de loopskibaan.

 

Het park is deze dag tot 18:30 uur geopend zodat je extra lang kunt genieten van de gezellige verlichting en versiering in het park!

 

Kijk voor meer informatie op www.plaswijckpark.nl of bel 010 – 418 18 36.

Plaswijckpark is ook deze winter dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2020 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians