Zaterdag 6 juli Jubileumfeest Winkelcentrum Het Plein Beethovensingel programma is aangevuld

Ter ere van het 60 jarig jubileum van Winkelcentrum Het Plein Beethovensingel organiseren de winkeliers op zaterdag 6 juli een groot feest. Tussen 11:00 en 17:00 uur ben je welkom!
Om 11:30 uur is wethouder Kathmann aanwezig om de winkeliers te feliciteren en daarna is er gratis koffie met gebak voor de aanwezigen. Maar dat is niet alles. De gehele dag zijn er diverse activiteiten voor jong en oud, is er muziek en zijn er verschillende proeverijen en demonstraties bij de diverse winkeliers.

Er is van alles te zien, te doen en te beleven op 6 juli op Het Plein. Er zijn diverse kinderworkshops, je kunt je laten schminken of glittertattoos laten plakken, je kunt meedoen met diverse activiteiten op het water, je laten opsluiten in de escape room  of verbreed je kennis en experimenteer in het Testlab of bij de Tech en Science show.

Podiumprogramma 11:00 – 17:00 uur
11:00 uur demonstratie service dogs
11:15 uur workshop JL Streetdance
11:30 uur wethouder Kathmann + uitdelen koffie en gebak
12:15 uur demonstratie service dogs
13:30  - 14:15 uur Science Show
14:30 uur demonstratie service dogs
15:00 – 15:45 uur Science Show

Tussen de acts door is er muziek van DJ Roggy.

12:15 – 13:15 uur: Mad Science – reageerbuisjes schieten bij de winkel van Hunnie

Demonstraties
De winkeliers verzorgen diverse demonstraties en proeverijen. Pimp je haren Bij Cosmo Kappers, Maestro verzorgt een kinderworkshop diamant painting, bij De Groot Kaas kun je genieten van een heerlijke hamproeverij en bij Boelaars geven ze een demonstratie van Jura koffiemachines de Airfryer en Laurastar. Bij Hunnie kun je cake versieren en in de tent van 4Kidz-4Crea kun je jezelf laten schminken en een mooie zandtekening maken.

Technobiel, Science shows en Testlab
De Technobiel is een mobiele experimenteerruimte. Het telt twee verdiepingen waar van alles onderzocht kan worden. Op de eerste verdieping kun je onder andere ontdekken hoe een transportband werkt en hoe ze vliegtuigjes kunnen laten vliegen door er met licht op te schijnen. Ook zijn er de laatste technieken te vinden, zoals Augmented Reality (AR). Met AR-technologie kan je iemand anders op afstand mee laten kijken en werken. Op de tweede verdieping kun je zelf verschillende technische proefjes doen in de experimenteerzone.

Op het podium staat om 13:30 uur en 15:00 uur een Science Show van drie kwartier. Een wetenschapper laat  het leukste van de wetenschap zien! In de speciale ‘Testlab on Toer’ kunnen de kleine wetenschappers zelf slijm maken.


Escape room

Altijd al een escape room willen doen? In de Escapevan, een grote omgebouwde caravan, ga je samen met een paar anderen een ultieme poging doen om binnen tien minuten uit te breken. Verschillende puzzels moeten worden opgelost om tot de juiste code van de kluis te komen. Samenwerken is belangrijk, want de klok tikt door!

Lopen op het water
Altijd al een keer over water willen lopen? Dit is je kans! Loop, ren en vlieg over het water in een aquabal en imponeer de mensen op de kant. Kies je liever voor een ander voertuig, stap dan in één van de waterbootfietsjes.

Foodtrucks en entertainment
De winkeliers trakteren op koffie en gebak maar daarnaast kun je ook nog voor kleine prijsjes genieten van ander aanbod. Zo is de prijswinnende foodtruck Crêpes Bubu aanwezig met heerlijke crêpes met Nutella, stroop, chocola en nog veel meer en kun je bij Ketelbinkie lekkere koffie bestellen. Ook andere drankjes zijn beschikbaar vanuit de bartruck.
Koedam Groenten en Fruit zorgt voor overheerlijke smoothies en fruit en Vleeschmeester bakt de heerlijkste saté en hamburgers.

Daarnaast is er muziek van Charming Three en zijn er steltenlopers aanwezig. Met rokken van bloemblad en hun kronen vol knoppen zwieren de blije bloempjes op stelten voorbij. Gretig boven het publiek uit groeiend, fris en fruitig bloeiend, begroeten zij de gasten met hun zonnige lach.

Puzzeltocht
Doe mee aan de puzzeltocht langs alle winkeliers. Zoek de letters in de etalage, los de zin op en ontvang een heerlijk ijsje. Het startpunt is Kinderwinkel Hunnie. Iedereen die meedoet maakt ook nog eens kans op een speelgoedbon van €25,-.

Redenen genoeg om zaterdag 6 juli te komen shoppen in Winkelcentrum het Plein Beethovensingel. De winkeliers kijken uit naar jouw komst!

Houd de social media in de gaten voor meer informatie over deze gezellige dag.
Facebook @hetpleinbeethovensingel
Instagram @hetplein_beethovensingel

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2023 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians