Lintje voor Jan Pierweijer, voorzitter Gebiedscommissie HIS

Op 26 april kreeg de voorzitter Jan Pierweijer een lintje opgespeld door burgemeester Aboutaleb. Hij was met een smoes door Ronald van Wingerden naar het stadhuis gelokt. Jan was zeer verguld dat hij tot lid van de orde van Oranje Nassau werd benoemd. Nog leuker waren alle felicitaties tijdens de verrassingsborrel in de middag in Plaza Arcadia. Al ruim 20 jaar doet Jan vrijwilligerswerk in de wijk: van WMO platform tot bewonersorganisatie en van Huurdersplatform tot samenwerken met andere Bewonersorganisaties in Bewoners!HiS.

InHillegersberg heeft deze aanvraag ondersteund. We kennen Jan als een betrokken bewoner uit 110-morgen. Jan is jarenlang actief als voorzitter van de bewonersorganisatie 110-morgen. Hij is één van de iniatiefnemers van BewonersHIS! De partij die namens de vijf bewonersorganisaties uit Hillegersberg en Schiebroek deelnam in de Gebiedscommissie HIS. Zelf nam hij 8 jaar deel namens Bewoners HIS! waarvan de laatste 4 jaar als voorzitter.

We kennen Jan als een sociale betrokken bewoner die zich actief inzet voor de wijk. Wat ons betreft een mooie beloning voor zijn actieve vrijwilligerswerk. Van harte Gefeliciteerd!

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2023 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares