Meld u voor 30 november aan! Uitnodiging Verkeersonderzoek en privacy

Op dinsdag 7 december van 19.00 – 20.30 uur organiseert de gemeente een digitale bijeenkomst. Experts van gemeente Rotterdam vertellen u dan meer over de aanpak van deze slimme camera’s. U kunt zich tot 30 november aanmelden voor de bijeenkomst.

De gemeente Rotterdam is benieuwd naar uw mening! En hoopt van u te horen hoe u tegen het gebruik van slimme camera’s aankijkt.

Wat vindt u van slimme verkeerscamera’s?

Met slimme camera’s in het verkeer kan gemeente Rotterdam onderzoeken hoe auto’s, fietsers en voetgangers door de wijk en stad bewegen. Zo kan de gemeente beter zien hoe druk het is op straat, hoe de parkeerplekken benut worden en waar maatregelen nodig zijn om het verkeer nog beter te laten doorstromen. Bijvoorbeeld door stoplichten langer op groen te zetten als het druk is op een route of door een straat anders in te richten.

Maar wat vindt u eigenlijk van dit soort slimme camera’s?

Vindt u dit soort verkeersonderzoek met camera’s okay?

Waarom wel of waarom juist niet?

Hoe zou u geïnformeerd willen worden als de gemeente zou besluiten dit soort onderzoek te doen?

Op dinsdag 7 december van 19.00 – 20.30 uur organiseert de gemeente Rotterdam een digitale bijeenkomst. Experts van gemeente Rotterdam vertellen u dan meer over de aanpak van deze slimme camera’s. En deze experts hopen dan van u te horen hoe u tegen het gebruik van slimme camera’s aankijkt.

U kunt zich tot 30 november aanmelden voor de bijeenkomst via deze link. U kunt dan 7 december vanuit huis deelnemen aan de bijeenkomst via uw computer, tablet of smartphone. Heeft u hier geen ervaring mee? Dan helpen we u op weg! Maar ook als u andere vragen heeft over dit onderzoek: mail ons via .

Tot dan!

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2022 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares