Eigen Bachkoor voor Rotterdam

Op maandagavond 1 november 2021 zal vanaf 20.00 de eerste repetitie plaatsvinden van de onlangs door chef-dirigente Alina Sokolova en haar partner Alexander van Randwijck opgerichte Rotterdamse Bach society. Zij is aan het conservatorium van Moskou  afgestudeerd.

De repetities van het koor zullen worden gehouden in de Hillegondakerk. ‘Bij een mooi koor past een prachtige locatie en het bestuur van de Hillegondakerk heeft mijn plannen voor een innige samenwerking tussen de kerk en de Rotterdamse Bach Society al van het begin omarmd […[. We zijn net begonnen met het werven van enthousiaste leden en de reacties die we krijgen om te komen meedoen zijn hartverwarmend. En we doen het stap voor stap. Eerst nu een gezelschap van enthousiaste, gezellige en serieuze zangers samenstellen’ aldus Solokova. Hierbij dan ook de oproep aan alle belangstellenden of u nu beginner of gevorderd bent.      

Oproep

Zingt u graag? Meld u dan aan op www.bachsociety.nl of neem contact op voor meer informatie: . Wilt u eerst eens rustig komen kijken? Dan kunt u ook met ingang van 1 november a.s. wekelijks repetities bezoeken op elke maandagavond vanaf 20.00 in de Hillegondakerk, Kerkstraat 43 in Hillegersberg. Ook als u niet kunt of wilt zingen, bent u van harte welkom.  

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2023 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares