Gebiedscommissie adviseert over inpassing A13/16

Deze maand adviseert gebiedscommissie Hillegersberg-Schiebroek over de inpassing van de nieuwe verbinding A13/16. Dit doet ze onder leiding van een nieuwe voorzitter.

De gebiedscommissie moet vóór 1 juni het stadsbestuur informeren over de wensen ten aanzien van de aanleg van de A13/16. Dit gebeurt onder meer op basis van de onlangs gehouden participatieavond voor bewonersorganisaties en gebiedstafels.

Het advies zal op 26 mei tijdens een vergadering van de gebiedscommissie worden vastgesteld. Die bijeenkomst wordt gehouden in het Centrum voor Reuma en Revalidatie aan de Van Beethovenlaan. Iedereen is welkom, aanvang 20.00 uur.

Bewoners maken zich bijvoorbeeld zorgen over diverse vormen van overlast, zoals herrie, luchtkwaliteit, aantasting van het landschap en verkeersafwikkeling. Rijkswaterstaat informeert belangstellenden op een eigen site.

Het adviseren van de gemeente door de gebiedscommissie Hillegersberg-Schiebroek gebeurt met een nieuwe voorzitter. Henk Kamps (GroenLinks) is Jaco de Hoog (VVD) opgevolgd. Nico van Esch (Leefbaar Rotterdam) wordt vicevoorzitter en Laura van der Sluijs  (D66) behoudt die functie.

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2023 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares