Woensdagavond 4 februari: A13/A16 weer terug in het nieuws!

Kom woensdag 4 februari (verwacht wordt vanaf 21:00) naar de Raadscommissie  EHMD in het Stadhuis, zaal 7 als ondersteuning van het beroep dat wordt gedaan op de Raadsleden  om in actie te komen voor een betere inpassing van de A13/A16.

De inbreng van de gebiedstafels leek niet veel opgeleverd te hebben. Belangrijke voorstellen blijken niet verder onderzocht te worden zonder overtuigende argumentatie:
- De verlaging van de aansluiting N471/Van Hogendorpweg - De ontsluiting van  bedrijventerrein Schiebroek,
- De verlaging van de aansluiting Ankie Verbeek-Ohrlaan.
- De glazen overkapping in het Terbregseveld.

Dit  leidde tot brieven van de gebiedstafel Midden aan gemeentebestuur en Raad van Rotterdam (bijgevoegd) en een gelijkluidende brief aan gemeentebestuur en Raad van Lansingerland. De gebiedstafel Terbregseveld stuurde een brief naar Wethouder Langenberg als voorzitter van de Bestuurlijke Afstemgroep (bijgevoegd) met kopieën naar de gemeenteraden en gebiedscommissies Pr.Alexander en Hillgersberg/Schiebroek.

In de gebiedstafel Lage Bergse Bos had RWS het aan het Recreatieschap over gelaten om met een voorstel te komen. Ter inzage hier de brief van federatie Natuur en Milieu Zuid Holland over het tot nu teleurstellend verlopen van het participatieproces.

Laat reactieformulier zien
InHillegersberg homepage
Copyright © 2023 InHillegersberg. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians
0
Shares